ASTROLINE.GR - ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σύμφωνα με την αριθμολογία ο τυχερός αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα  της ημερομηνίας της  γέννησης μας, αποκαλύπτει  τον χαρακτήρα μας αλλά και προδιαγράφει μέχρι ενός ορισμένου σημείου τις σχέσεις μας με τους άλλους. Η αριθμολογία είναι πολύ βασική σε κάθε τομέα της ζωής μας γιατί μας δείχνει με ποιον τρόπο θα  ενεργήσουμε, και θα οργανώσουμε σημαντικούς τομείς της ζωή μας. Προσωπικά αισθηματικά οικονομικά επαγγελματικά, και πολλά άλλα είναι το ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΡΙΘΜΩΝ

 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Αν γεννηθήκατε στης 14+2 +1968 υπολογίστε.1+4=5 +2=7+1=8+9=17+6=24+8=32.Άρα ο προσωπικός αριθμός είναι το 5 3+2=5.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 1.Είναι ο αριθμός της ουσίας. Είναι το σύμβολο της ταυτότητας  της ισότητας της ύπαρξης της  και της γενικής αρμονίας, με ενιαία  μονάδα  ανακοινώνει την ειρήνη την τάξη την ηρεμία. Που στηρίζονται σε μια ενότητα συναισθημάτων. Επίσης. συμβολίζει νέα ξεκινήματα νέες προοπτικές και δυνατότητες δημιουργικότητα  θετικότητα  και διαθέτει τόλμη εξυπνάδα πρωτοβουλία και αρχηγικές ικανότητες.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2. Ο αριθμός 2  είναι η προέλευση των αντιθέσεων δηλαδή του  1Χ2. Επίσης αντιπροσωπεύει την αλλαγή την διαθεσιμότητα της ένωσης της ισορροπίας της ενέργειας  την πραότητα το ζευγάρωμα και την αγάπη. Ομοίως συμβολίζει την συνεργασία  την διπλωματία  και την μετριοφροσύνη. Είναι ο αριθμός του υποσυνείδητου της ευσυνειδησίας και της σεμνότητας. Μερικές φορές μπορεί να βγάλουν σχολαστικότητα δειλία.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 3. Η πρώτη ανισότητα. Είναι ο αριθμός που περιέχει το ποιο μεγάλο μυστήριο. Αντιπροσωπεύει  την Θεότητα  την ψυχή του κόσμου το πνεύμα του ανθρώπου. Θέλει να ελέγχει τις δραστηριότητες και τα αποτελέσματά τους. Έχει φιλοδοξία αλλά θέλει να έχει τον έλεγχο και την εξουσία πάνω στους άλλους. Έχει το χάρισμα του λόγου και συνήθως προτιμάει τα ελεύθερα επαγγέλματα. Μερικές φορές μπορεί να γίνουν αυθόρμητοι ιδιότροποι και επιπόλαιοι.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 4.Ένα από τα κυριότερα στοιχεία του είναι η έμφυτη μαθηματική γνώση που διαθέτει. Είναι η ρίζα όλων των πραγμάτων. Αντιπροσωπεύει τα θεμέλια την υποδομή την δομή την ξεκούραση την σταθερότητα και την υγεία. Αν ο αριθμός σας είναι 4 θέλετε να πατάτε γερά στα πόδια σας, αποφεύγετε τα ρίσκα , και διαθέτετε αντοχή επιμονή και αξιοπρέπεια. Ο αριθμός αυτός συμβολίζει την πρακτικότητα, την λογική, την μεθοδικότητα  και τον υλισμό. Είναι ο αριθμός της σοβαρότητας και των ενστίκτων.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5.Ο αριθμός πέντε έχει μια ιδιαίτερη δύναμη στις Ιερές πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις.. Έχει την  δύναμη να σταματήσει βάση της έντονης διαίσθησης που διαθέτει, ότι αρνητικό στρέφετε εναντίον του και να το κάνει ανίσχυρο μπροστά του. Επίσης  το 5 είναι πνεύμα αντιλογίας έρχεται συχνά σε συγκρούσεις και είναι παρορμητικό. Καβγάδες. Αν ο αριθμός είναι πέντε είστε δραστήριοι ανεξάρτητοι και συνήθως προτιμάτε, ελεύθερα επαγγέλματα για να έχετε ανοικτό πεδίο δράσης.. Έχετε το χάρισμα του λόγου και της ευελιξίας να λέτε πειστικά ψέματα.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 6.Το έξi είναι τυχερός αριθμός άλλοι λένε ότι είναι ο αριθμός της τύχης. Αντλεί την αξία του από τους πρώτους μύστες, που είχαν διαιρέσει  το πρόσωπο σε 6 μέρη για να αποδώσουν σωστά την ευγένεια, την αγάπη, το χρήμα, την τέχνη, την φιλία και την υγεία. Είστε άτομα δίκαια γενναιόδωρα αγαπάτε την αισθητική την κομψότητα, και συνήθως διαλέγετε χρήσιμα επαγγέλματα και σέβεστε τις παραδόσεις. Επίσης  ο αριθμός 6 συμβολίζει την δικαιοσύνη [δίκαια άτομα] την καλλιτεχνία  την εξυπηρέτηση και την φαντασία. Είναι ο αριθμός του καθήκοντος  της αρμονίας της ομορφιάς και του ιδεαλισμού.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7.Το επτά είναι ένας αριθμός πολύ Ισχυρός για καλό και για κακό. Είναι ο αριθμός ολόκληρου του κόσμου. Το 7 ανήκει κυρίως  σε Ιερά πράγματα. Συμβολίζει  την πνευματικότητα τον μυστικισμό  την ψυχική δύναμη τα μυστήρια τις αλλαγές  την διαίσθηση  και την  ενόραση. Ο αριθμός επτά αντιπροσωπεύει την έρευνα την γνώση την παρατήρηση  την ανάλυση και την μυστικοπάθεια. Επίσης διαθέτει εξυπνάδα παρατηρητικότητα  και επιλέγει σωστά φίλους και συνεργάτες.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 8. Ο αριθμός  οκτώ είναι ο πρώτος κύβος  δηλαδή τετράγωνο  σε όλες τις πλευρές. Το 8 αντιπροσωπεύει το [ κάρμα ]  την δύναμη, την σταθερότητα, την πνευματικότητα, την ένταση , την δύναμη το να αντέχει κανείς την έντονη μοναξιά, τα κρυμμένα συναισθήματα, τα μυστικά, και τα βάσανα της ζωής. Όπως Ιδρύματα δικαστήρια Νοσοκομεία και απώλειες. Επίσης ο αριθμός οκτώ συμβολίζει την εργατικότητα  την οργάνωση, την δύναμη, την εξουσία, και οι περισσότεροι  τον θεωρούν αριθμό του πλούτου. Έπειτα από σκληρή δουλειά.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 9. Το τετράγωνο του 3 θεωρείται σαν ο αριθμός  στον  οποίο  όλοι οι αριθμοί σταματούν εκεί. Με το 10 ξαναρχίζει μια νέα σειρά με άπειρη επέκταση.  Το εννέα θεωρείται  και αυτός Ιερός αριθμός, και αντιπροσωπεύει  τους καρπούς  των κόπων μας το θάρρος την ολοκλήρωση, και την υψηλή πνευματικότητα. Είναι ένας τέλειος αριθμός για να ενσωματωθεί σε όλα τα ανώτερα  επίπεδα. Τέλος ο αριθμός  9  συμβολίζει τα υψηλά ιδανικά, τον ιδεαλισμό, την πνευματική, την κοινωνική, και την όποια μόρφωση υπάρχει στο κοινωνικό σύνολο. Και επίσης συμβολίζει την καλλιέργεια  τα καλλιτεχνικά ταλέντα  τους υψηλούς στόχους ,και είναι ο αριθμός  της ευσπλαχνίας της τελειότητας και της φιλανθρωπίας.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ  ΑΡΙΘΜΟΜΑΝΤΕΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ    ΣΤΟ     8503003505
Κλήση μόνο από σταθερό