AstroLine.gr - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Καλώς ήρθατε στην AstroLine.gr.

Αγαπητοί  μου φίλοι γεια σας. Είμαι η Μπέτυ Οικονόμου Μελλοντολόγος και Σύμβουλος σχέσεων, και σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα μου. Έπειτα από πολύ σκέψη αποφάσισα να κάνω αυτό το site, για να προσφέρω όσο μπορώ περισσότερο, τις συμβουλές μου σε άτομα που έχουν ανάγκη από μια σωστή πληροφόρηση. Από μικρή ακόμα σε ηλικία άρχισα να συνειδητοποιώ πως τα σημάδια και οι οιωνοί που έβλεπα  μπροστά μου δεν ήταν τυχαία. Με το πέρασμα των χρόνων βελτιωνόμουνα όλο και περισσότερο. Από το 1991 δηλαδή εδώ και 20 χρόνια, έκανα τα πρώτα μου ξεκινήματα στο τομέα της μεταφυσικής την έρευνα της παραψυχολογίας, των μεταφυσικών φαινομένων, και γενικότερα όλη την γκάμα που περιλαμβάνει το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Διδάχτηκα από Αιγύπτιο δάσκαλο την τέχνη της Μαντείας της θεωρίας και της πράξης. Όσον αφορά την Αριθμολογία την Αστρολογία την Χαρτομαντεία, είμαι  αυτοδίδακτη, γιατί η δίψα μου για μάθηση με οδήγησε στο ψάξιμο για όσο αφορά στους τομείς αυτούς. Το μόνο που έχω στην κατοχή μου είναι το Δίπλωμα από την Σχολή του Κυρίου Kαραμηνά, για χαρίσματα ενόρασης διακοής και [τηλεπάθειας].Και μπορώ να καλύψω και τον ποιο απαιτητικό πελάτη. Εδώ και αρκετά χρόνια  στον χώρο της ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ κάνω προβλέψεις σε πολύ κόσμο με ποσοστό 80% στην εγκυρότητα προβλέψεων.

Πιστεύω στους δύσκολους καιρούς που περνάμε και στην οικονομική κρίση που υπάρχει, ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη από μια ψυχολογική και ενημερωτική συμπαράσταση, και ο καθένας μας για τους δικούς του λόγους, είτε πρόκειται για οικονομικά είτε πρόκειται για επαγγελματικά  είτε πρόκειται για προσωπικά, έχει κάθε δικαίωμα να γνωρίζει  τι ακριβώς θα γίνει πρωτού συμβεί. Οι εποχές των 090 πέρασαν και την θέση τους πήραν οι φθηνές χρεώσεις με μόνο 0,50 λεπτά με ΦΠΑ το λεπτό, για να είναι προσιτές σε όλους  σε οποιανδήποτε στιγμή την χρειαστεί. Εγώ και οι  έμπειροι συνεργάτες μου είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε για να βρούμε εναλλακτικές λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Και για να μην σας κουράζω άλλο με περιττές λεπτομέρειες σας ανακοινώνω ότι από την καινούργια χρονιά, θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα μου καλλιτεχνικά συγγράμματα  3 συνολικά με κατοχυρωμένα  ISBN[ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ] θα ακολουθήσουν [ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ] και τέλος  η [ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ].

ΚΑΙ  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ 8503003505 για οτιδήποτε σας απασχολεί. Ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά  και με  την δύναμη του Θεού να έρθουν τα πράγματα έτσι όπως ο καθένας μας τα θέλει.

 

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΠΕΤΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

8503003505
Κλήση μόνο από σταθερό